Op 14 september 2014 opende ik mijn winkel INDEHOUT in één van de vele leuke straatjes van Haarlem: de Kleine Houtstraat 5.

 

Zolang ik mij kan herinneren heb ik altijd een grote passie gehad voor kleding en styling en een geheel eigen smaak.

Na jarenlang werkzaam geweest te zijn als etaleur, ontwerpster, verkoopster en inkoopster bij bedrijven heb ik in 2014 de stap genomen als zelfstandige te gaan werken.

 

Inkopen vind ik steeds weer een geweldige leuke uitdaging. Elke week ben ik minstens 1 dag op pad om mooie woonaccessoires en kleding te kopen.

Ik pas alle kleding zelf door zodat ik weet dat ik de juiste modellen en aangename stoffen heb uitgekozen.

 

Verder zorg ik ervoor dat kledingstukken onderling mooi bij elkaar te combineren zijn zodat er compleet op kleur afgestemde sets in de winkel hangen.

 

Nu na drie jaar heb ik besloten een INDEHOUT webwinkel te openen. Er was behoefte aan een online variant merkte ik bij mijn klanten die in alle delen van het land wonen maar ook in het buitenland.

 

Ik heb bij alle artikelen in de webwinkel een maatadvies geplaatst. Twijfel je alsnog vraag mij gerust om advies! Dagelijks hebben we allerlei "modellen" vrouwen in de winkel zodat ik uit ervaring kan vertellen of een bepaald model en of maat juist voor je is. Ook kan ik je kleuradvies geven als je bijvoorbeeld een set wilt aanschaffen.

 

Er zijn een aantal kledingstukken alleen in de webwinkel verkrijgbaar. Woon je in de buurt of ben je regelmatig in Haarlem dan mag je altijd het kledingstuk (zonder verzendkosten) in de winkel ophalen. Kies dan bij betalen de optie 'bij ophalen'.

 

Carla Oostveen