Op 14 september 2014 opende mijn winkel INDEHOUT in één van de vele leuke straatjes van Haarlem: de Kleine Houtstraat 5.

 

Zolang ik mij kan herinneren heb ik altijd een grote passie gehad voor kleding en styling en een geheel eigen smaak.

Na jarenlang werkzaam geweest te zijn als etaleur, ontwerpster, verkoopster en inkoopster bij bedrijven heb ik in 2014 de stap genomen als zelfstandige te gaan werken.

 

Inkopen is steeds weer een geweldige leuke uitdaging voor mij. Elke week ga ik minstens 1 dag op pad om mooie woonaccessoires en kleding in te kopen.

Door alle kleding zelf door te passen weet ik de juiste modellen en stoffen te kiezen.

 

Alle kledingstukken zijn onderling mooi met elkaar te combineren, als inspiratie hangen er compleet op kleur afgestemde sets in de winkel.

 

Na drie jaar besloot ik de webwinkel van INDEHOUT te openen. Er was behoefte aan een online variant bij mijn klanten die in alle delen van het land maar ook in het buitenland wonen.

 

Bij alle artikelen in de webwinkel is een maatadvies geplaatst. Twijfel je alsnog vraag mij gerust om advies! Dagelijks hebben we allerlei "modellen" vrouwen in de winkel zodat ik uit ervaring kan vertellen of een bepaald model en of maat juist voor je is. Ook kan ik je kleuradvies geven als je bijvoorbeeld een set wilt aanschaffen.

 

 

!!! INDEHOUT GAAT VERDER ALS WEBWINKEL !!!

 

Carla Oostveen