indehout by Tess

* BY TESS *

maakt onderdeel uit van INDEHOUT

en richt zich op jonge meiden….!


 

*  Trendy schoudertasje  *

 

Het hippe slangenprintje is super leuk en het materiaal is helemaal vegan. Je scooter sleutel, pinpas en lippen balsem passen erin.

Wikkel vest-mint
Super mooi kort wikkel vestje om bijvoorbeeld over een jurkje te dragen. Ook leuk met een mooi hemdje of bh eronder! Er zit een goud kleurig glimmend draad door het breisel  wat voor een leuk effect zorgt. De mouwen vallen i ... (meer lezen)
€ 34,90 € 17,45

Tiny bag belt-snake print
Super handig en helemaal leuk is deze riem met een handig klein tasje eraan. Het slangen printje in een zwarte uitvoering is makkelijk te combineren met je outfits en nog helemaal vegan ook! Je huis sleutel, OV kaart, mondkapje en ... (meer lezen)
€ 13,95
Tiny bag-snake print
Dit trendy schoudertasje maakt je outfit helemaal af. Het hippe slangenprintje is super leuk en het materiaal is helemaal vegan. Je scooter sleutel, pinpas en lippen balsem passen erin.   Afmetingen tasje: hoogte 10 c ... (meer lezen)
€ 12,95
Ketting-bril-multi color
Handig en nog super leuk ook is deze ketting om je bril aan te bevestigen.  Er zitten witte en gekleurde kralen in verschillende maten aan de ketting en tussendoor afgewisseld door goud kleurige kralen. Aan beide kanten zit ook nog ... (meer lezen)
€ 10,95